Vi på Lekia Sortland SKAL være Vesterålens billigste lekebutikk!

 Åpningen har gått over all forventning, og nå ønsker Lekia Sortland å ta nok ett steg for å være Vesterålens beste lekebutikk.
10. august i år åpnet Lekia Sortland i Skibsgården, i de samme lokalene som den tidligere lekebutikken Ringo var i. For å styrke seg i konkurransen om kundene har nå Lekia Sortland valgt å innføre noe de ikke har hatt tidligere.
Prismatcher alle varer
–For å ta ytterlige steg i konkurransen om kundene starter vi nå med prismatch på alle varer mot andre lekebutikker i regionen, sier daglig leder på Lekia Sortland Rudi Helmersen.
Ved å vise til dokumentasjon (kvittering, annonser, etc.) får du prismatch hos Lekia Sortland. Hvis du allerede har handlet en vare hos Lekia Sortland, men som du får billigere en annen plass vil man få mellomlegget som en tilgodelapp/gavekort. Ordningen gjelder ikke spesialtilbud, nettbutikker og butikker utenfor Vesterålen.
–Vi på Lekia Sortland ønsker å ha det beste utvalget og være billigst slik at vi kan imøtekomme kundens krav, sier Helmersen.
Nordens største leketøyskjede
Lekia er Nordens største leketøyskjede med sine 110 butikker i Sverige, og 33 butikker i Norge. Kjeden ønsker hele tiden å ha de beste og nyeste lekene for både store og små. Selskapet ble etablert i 2009, og i 2016 gikk flere butikker fra konkurrerende kjeder over til å bli Lekia.
–Kjeden har et veldig godt utvalg av merkevarer, samt eksklusive varer. I tillegg har Lekia sine egne merker. Lekia ønsker også å være en av de mest profilerte leketøyskjedene i Norge og Sverige, forteller Helmersen.
Lekia ble etablert for å skape en moderne, og en konkurransedyktig kjede med tettere kjedesamarbeid for å møte kravene til fremtidens forbruker.
Handelssentrum
For tiden finnes det tre leketøysbutikker på Sortland og cirka seks stykker i hele Vesterålen.
–Vi har blitt veldig godt mottatt på Sortland. Sortland er handelssentrum for en stor region med godt befolkningsgrunnlag. Mange trekker inn hit for å handle. Vi ønsker derfor å ha et godt utvalg, og gode priser slik at kundene handler hos oss og ikke drar til de andre store Nord-norske byene, sier Helmersen.

Nyheter og tilbud

Ønsker du kontakt med en av butikkene, ring nummeret til den aktuelle butikken du søker.

Nummeret og info om butikkene finner du ved å trykke “Butikker”.

Har du mistet noe, eller trenger assistanse, ring servicetelefonen på nummeret nedenfor.

Hverdager 08 – 19 (Lørdag 09 – 16)

Ha en fin dag!

Åpningstider
Skibsgården
Man – fre 10 – 19 (Lør 16)

Coop Mega:
Man – fre 08 – 22 (Lør 09 – 18)

Cafe:
Man – fre 08 – 19 (Lør 09 – 16)

Frisør:
Man – fre 09 – 19 (Lør 09 – 16)

Apotek:
Man – fre 09 – 18 (Lør 10 – 16)

Kiosk:
Man – tors 09 – 23 (Fre/lør 09 – 04) (Søn 11 – 23)

Lurer du på noe?